MOBILATO îți aduce cele mai elegante și funcționale măsuțe de toaletă de machiaj și mese de toaletă pentru baie, acum disponibile cu reduceri de până la 30%. 

Fie că îți dorești să îți îmbogățești dormitorul cu un spațiu dedicat frumuseții sau să adaugi un strop de stil băii tale, găsești soluția perfectă în oferta noastră variată.

Descoperă gama  variată de măsuțe de toaletă de machiaj și mese de toaletă pentru băi

Măsuțe de toaletă de machiaj

Esențiale pentru orice iubitor de frumusețe, măsuțele de toaletă de machiaj combină stilul sofisticat cu funcționalitatea. Alege dintr-o varietate de modele:

 • Clasic: Cu finisaje elegante din lemn și oglinzi generoase, aceste măsuțe adaugă un aer de glamour tradițional.
 • Modern: Designuri contemporane cu linii curate și finisaje moderne, perfecte pentru un decor minimalist.
 • Compact: Soluții ideale pentru spații mici, care încorporează depozitare inteligentă fără a sacrifica stilul.

Mese de toaletă pentru băi

Optimizează spațiul din baia ta cu o masă de toaletă care combină utilitatea cu estetica. Modelele noastre sunt concepute să reziste în medii umede și includ:

 • Mese de toaletă integrată: Combinații de chiuvetă și masă de toaletă, perfecte pentru economisirea spațiului.
 • Mese de toaletă independente: Designuri elegante care pot fi plasate lângă sau sub o oglindă de perete, oferind spațiu suplimentar de depozitare și o suprafață generoasă pentru produsele de îngrijire.
Masute de toaleta si machiaj pentru dormitor de la Mobilato la preturi promotionale

Beneficiile alegerii măsuțelor de toaletă de la MOBILATO

 • Calitate excepțională: Toate măsuțele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp.
 • Design versatil: Cu o gamă largă de stiluri, de la rustic la ultramodern, măsuțele de toaletă MOBILATO se potrivesc oricărui gust și oricărui decor interior.
 • Funcționalitate și confort: Fiecare măsuță de toaletă este proiectată cu gândul la confortul utilizatorului, oferind spații ample de depozitare și acces facil la toate necesitățile de frumusețe.
 • Prețuri accesibile: Profitați de reducerile noastre de până la 30% pentru a adăuga un element de lux și confort în rutina zilnică de frumusețe.

Cum să alegi și să integrezi măsuțele de machiaj și mesele de toaletă pentru baie în designul camerelor

Alegerea și integrarea corectă a măsuțelor de toaletă de machiaj și meselor de toaletă pentru baie în designul băii sau al dormitorului tău pot transforma aceste spații în oaze de frumusețe și funcționalitate. Iată câțiva pași care te vor ajuta să faci alegerile potrivite pentru fiecare spațiu:

Alegerea măsuțelor de machiaj pentru dormitor

1. Mărime și proportie:

 • Măsoară spațiul disponibil în dormitor pentru a te asigura că măsuța de toaletă se va potrivi confortabil fără a îngreuna circulația. Consideră proporția măsuței în raport cu alte piese de mobilier, cum ar fi patul și dulapurile.

2. Stilul și finisajul:

 • Alege un stil care complementază tema generală a dormitorului. Pentru un decor modern, optează pentru linii curate și finisaje simple. Un decor clasic ar beneficia de o măsuță cu finisaje din lemn și detalii ornamentale.
 • Culorile și materialele ar trebui să armonizeze cu paleta generală de culori a camerei.

3. Funcționalitate:

 • Asigură-te că măsuța de toaletă oferă suficient spațiu de stocare pentru cosmetice, bijuterii și alte accesorii. Sertarele și compartimentele ajută la păstrarea unei suprafețe ordonate și la organizarea eficientă.

4. Iluminare:

 • O oglindă bine iluminată este esențială pentru o măsuță de toaletă. Consideră integrarea iluminatului în jurul oglinzii sau asigură-te că zona este bine iluminată de surse de lumină ambientală.

Alegerea meselor de toaletă pentru baie

1. Rezistența la umiditate:

 • Alege materiale care pot rezista în medii umede, cum ar fi metalul inoxidabil, lemnul tratat sau materialele compozite. Acest aspect este crucial pentru durabilitatea și întreținerea ușoară.

2. Integrare spațială:

 • Pentru băile mai mici, mesele de toaletă cu design minimalist sau cele încorporate în alte elemente de mobilier, cum ar fi sub chiuvetă, sunt ideale pentru economisirea spațiului.

3. Stilul și aspectul:

 • Coerența stilistică este importantă și în baie. Alege o masă de toaletă care se potrivește sau completează stilul general al băii, fie că este vorba de un design modern sau unul tradițional.

4. Accesibilitate și confort:

 • Asigură-te că masa de toaletă este accesibilă și confortabilă de utilizat. Înălțimea și distanța față de alte obiecte sanitare trebuie să permită utilizarea facilă a mesei.
Masute de toaleta pentru baie la preturi reduse doar pe Mobilato.ro

Integrarea în designul camerelor

Pentru a integra aceste piese cu succes în decor, folosește accente de design care să le lege de restul camerei. De exemplu, adaugă textile care se potrivesc cu culorile și materialele măsuței sau mesei de toaletă, cum ar fi draperii, covoare sau prosoape. 

De asemenea, elemente decorative precum vaze, fotografii sau lumânări pot ajuta la unificarea stilului.

Explorând oferta MOBILATO, vei descoperi o gamă variată de măsuțe de toaletă de machiaj și mese de toaletă pentru baie, fiecare proiectată cu grijă pentru a adăuga stil și funcționalitate spațiului tău personal. 

Experiența de cumpărături simplificată pe mobilato.ro

Vizitați mobilato.ro pentru a profita de reducerile actuale și pentru a găsi piesa perfectă care să îmbogățească și să eficientizeze rutina ta zilnică de frumusețe și îngrijire.

Platforma este ușor de navigat, oferind descrieri detaliate și imagini ale produselor, facilitând alegerea ideală din confortul propriei case.

Alegeți MOBILATO pentru a transforma orice colț al casei într-un spațiu de relaxare și îngrijire personală. Cu soluțiile noastre de mobilier, fiecare început de zi va fi unul plin de stil și confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *