Cultura noastra pare sa foloseasca sexul doar ca o metoda de eliberare a tensiunii. Este doar un exercitiu fizic, orientat catre un singur scop, care dureaza 5 pana la 10 minute, fierbinte si extenuant, prin care se doreste acea eliberare si dupa e gata.

Se consuma foarte multa energie. Si mai multa este risipita.In momentul in care un barbat sau o femeie se simt acaparati de o energie sexuala, instinctul primar este de a o elibera. Asta din cauza structurii noastre biologice, care ne cere sa ne procream.

Dar sexul poate si ar trebui sa fie spiritual. O contopire dintre energiile masculine si feminine, combinandu-se si transcendand perechea care un nivel superior de constiinta.

Sexul nu ar trebui sa fie un lucru la ordinea zilei si ar trebui sa intelegem ceea ce culturile estice stiu de secole. Ca energia sexuala este cea mai inalta forma de energie. Este energia creatiei, energia expresiei. Sexul tantric implica aceste doua calitati.

Acumularea energiei de la chakra sfanta si permiterea energiei sa se adune si sa curga prin chakra gatului. Din acest motiv, se spune ca fara aceste doua chakra, viata nu ar exista.

Scopul principal al sexului tantric este sa activeze energia kundalini din voi, energia in forma de sarpe care trece prin coloana vertebrala.

Este vorba de sarpele faimos, mentionat in decursul istoriei, de la Biblie pana la Buddha. Odata eliberat, va urca si va va activa mintea din centrul creierului.

Acolo de unde se elibereaza spiritul si ajunge la copacul vietii, permitandu-i celui iluminat sa calatoreasca intre aceste trei lumi.

La inceput, sexul tantric nu va fi usor; va fi nevoie de mult antrenament (va fac cu ochiul), dar odata ce ati prins ideea, energia poate fi folosita pentru conectarea cu sursa creatiei.

Tot ce nu ati crezut posibil, devine realitate.

1. Inchideti ochii si respirati adanc

Incepeti prin a va uita unul la celalalt, privind lung in ochii partenerului. Si da, incepeti imbracati. Este foarte important sa va concentrati pe ochi; astfel, veti ramane conectati intim.

Ochii sunt ferestrele sufletului, asa ca priviti in sufletul partenerului si ei in al vostru. Nu va uitati de la un ochi la altul pentru ca nu veti dobandi acea conexiune necesara. Astfel, veti invata sa ramaneti deschisi din punct de vedere mental, fizic si spiritual fata de partener.

2. Adoptati pozitia Yab-yum

Yab-yum este o un concept Tibetan care se traduce prin tata si mama. Aceasta pozitie unica va permite voua si partenerilor cel mai inalt nivel de intimitate.

Fie va puteti aseza cu picioarele incrucisate in fata partenerului, atingandu-va genunchii sau puteti sta cu picioarele incolacite in jurul mijlocului lor.

Cand va simtiti si mai confortabil, va puteti aseza in bratele partenerului, pastrand pozitia cu picioarele incolacite in jurul sau.

Pastrati-va atentia asupra partenerului, privindu-va in ochi si practicati tehnicile de respiratie. Inspirati adanc in plamani, din moment ce respiratiile false va vor seca de energie foarte repede. Continuati acest exercitiu pentru ca va va arata cum sa pastrati o vibratie superioara cu partenerul.

3. Sincronizati-va respiratiile

Inspirand impreuna, expirand impreuna. Apoi faceti un schimb: voi inspirati atunci cand ei expira, apoi expirati cand ei inspira, ca si cum ati face schimb de respiratii.

Apoi, femeia incepe respiratia cobrei.

Aceasta tehnica antica de respirat a fost pastrata secreta pentru multi ani si nu a fost aflata decat prin discutii locale. Nu a fost notata niciodata undeva pentru ca era stiuta ca o mare sursa de putere.

Practicata de mii de ani cu scopul de acumulare a acestei energii sexuale si fiind folosita pentru elevarea constiintei, respiratia induce Shakti (energia magnetica) in coloana vertebrala si schimba proprietatile electromagnetice ale lichidului cerebrospinal. Astfel, permitand energiei kundalini sa se miste mult mai usor.

4. Eliberati-va mintea de orice gand

Mintile noastre sunt solicitate constant de informatii si ganduri. De fiecare data cand va zboara mintea, axati-va atentia inapoi la partener si concentrati-va.

Numai asa veti putea dobandi un nivel mult mai profund de intimitate si de unitate pe care sa il simtiti amandoi.

5. Orgasmul respiratiei de foc si respiratia cobrei

Folositi Orgasmul Respiratiei de Foc impreuna cu Respiratia Cobrei, deoarece acestea vor accelera si vor elimina orice infundari de energie care blocheaza fluxul energiei de forta a vietii prin canalele chakra, numite fluierele interioare.

Cu cat reusiti sa pastrati aceasta practica mai mult, pe atat de puternica va deveni.

3 thoughts on “5 metode de a ajunge la cel mai intens nivel de intimitate tantrica

  1. Felicitari pentru articol! Am apreciat faptul ca autorul a abordat subiectul din mai multe perspective, oferind astfel o imagine completa asupra acestuia. Am gasit informatiile prezentate relevante si bine argumentate. Sunt nerabdator sa citesc si alte materiale ale autorului.

  2. Apreciem efortul autorului de a aduce la lumina aceste informatii importante. Am gasit articolul foarte informativ si bine documentat. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de modul in care sunt prezentate datele. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati.

  3. Articolul este foarte bine structurat si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat informatiile si argumentele sale. Este un material util pentru cei interesati de acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *