Secretul frumusetii tale, uleiul de jojoba

Trebuie sa citesti si

Bogat in acizi grasi, antioxidanti, vitamine si substante antibacteriene, uleiul de jojoba este un adevarat elixir pentru piele, par si unghii, recomandat in rutina zilnica.Uleiul de jojoba este considerat singurul ulei care poate fi utilizat si in cazul persoanelor cu ten gras sau predispus la acnee.

Obtinut prin presarea boabelor arbustului Jojoba, acest ulei este ingredientul principal in multe produse pentru ingrijire, insa aduce numeroase beneficii si atunci cand este folosit in starea lui naturala.

Uleiul de jojoba ofera siguranta in utilizare, fiind non-toxic si non-alergenic. De asemenea, nu astupa porii, nu este iritant, astfel incat poate fi folosit in siguranta in jurul ochilor si pe piele. In plus, nu ofera senzatia de piele grasa atunci cand este aplicat pe tegumente, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de uleiuri.

Tine-ti cont de cateva dintre intrebuintarile frecvente pe care le are uleiul de jojoba si nu veti regreta:

Tratament impotriva acneei. Acneea nu reactioneaza foarte bine la toate tipurile de ulei, insa uleiul de jojoba parca a fost creat special pentru tratarea acestei probleme a tenului.

Citeste continuarea articolului aici: Secretul frumusetii tale, uleiul de jojoba

Mai multe articole

Ultimele articole