Sapunurile organice, delicate cu pielea noastra

Trebuie sa citesti si

Nu uitati cat de importanta este sanatatea si igiena pielii dumneavoastra. Deoarece pielea actioneaza ca o bariera impotriva factorilor poluanti si intemperiilor din exterior, este firesc sa ne dorim sa protejam acest bun primit la nastere.

Pielea dumneavoastra va ofera zi de zi protectia de care aveti nevoie. Mentinerea ei sanatoasa este cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru a o rasplati! Spalati-va pielea cu grija si folositi sapunuri cat mai naturale pentru a evita inflamarea porilor.

In cazul unui adult aproximativ 40% (60% in cazul bebelusilor) din produsele cosmetice si de ingrijire care intra in contact cu pielea sunt absorbite si patrund in organism.

De aceea este necesar ca sapunurile pe care le folosim zilnic sa contina cat mai putine substante toxice. Chimicalele absorbite, chiar daca nu au un efect vizibil imediat (de exemplu dermatite sau iritatii cutanate) se acumuleaza in tesuturi.

Natural aromate datorita includerii uleiurilor esentiale, exfoliante sau deosebit de blande, sapunurile naturale sunt fabricate prin metoda la rece, numai din uleiuri si unturi vegetale.

Citeste continuarea articolului aici: Sapunurile organice, delicate cu pielea noastra

Mai multe articole

Ultimele articole