Rosa Mosqueta, izvor de ingrediente benefice pielii

Trebuie sa citesti si

Te fascineaza uleiurile naturale din plante? Desi nu este la fel de comun precum alte uleiuri vegetale pentru ingrijirea pielii, proprietatile uleiului de macese (Rosa Mosqueta) sunt demne de luat in considerare. Cu siguranta va ocupa un loc aparte in preferintele tale!
Natura este mereu fascinanta si surprinzatoare, trandafirul fiind benefic si in formele sale salbatice, de maces (Rosa Mosqueta). Fructele rosii luminoase ale acestei specii stau la baza celor mai eficiente tratamente pentru piele.

Arbustul salbatic Rosa Mosqueta face parte din familia rosaceelor, fiind asemanator cu macesul nostru, creste insa in Anzi, Chile si Brazilia. Dupa ofilirea si caderea florilor roz raman pretioasele fructe de culoare rosie (macese), cu semintele lor bogate in grasimi nesaturate.

Uleiul de Rosa Mosqueta, pretios datorita compozitiei sale

Extras din semintele de trandafir salbatic, uleiul pur de Rosa Mosqueta garanteaza maximum de eficienta, este un aliat extraordinar al frumusetii si un regenerant natural al epidermei. Este utilizat in principal pentru a proteja, vindeca si hrani pielea.

Spre deosebire de alte produse cosmetice, produsele de ingrijire ce contin trandafir salbatic nu rezolva problemele pielii in mod superficial, ci se absorb rapid si actioneaza in profunzime, oferind pielii toate vitaminele necesare pentru sanatate.

Citeste continuarea articolului aici: Rosa Mosqueta, izvor de ingrediente benefice pielii

Mai multe articole

Ultimele articole