Prindeti o minge antistres si lasati beneficiile sa sara!

Trebuie sa citesti si

Daca sunteti afectati in mod regulat de stres, sanatatea voastra se poate resimti dupa o vreme. Stresul poate dauna multor elemente din corp si din viata, de la inima pana la relatii. Din aceasta cauza, controlul eficient al starii de stres este extrem de important.Se poate ca una dintre cele mai simple metode de a va calma mintea si corpul este sa luati o minge antistres. Atragatoare si usor de gasit, aceste mingi sunt foarte benefice in special pentru persoanele bombardate cu tot felul de sarcini si responsabilitati la birou sau acasa.

Cititi in continuare pentru a afla mai multe despre beneficiile mingilor antistres.

Ajuta la detensionarea muschilor

Actiunea de strangere si de eliberare a mingii antistres ajuta la relaxarea muschilor tensionati. Comprimarea mingii in palma duce la tensionarea muschilor, permitand devierea cantitatilor excesive de energie in mana.

In momentul in care eliberati stransoarea, muschii se relaxeaza. Acest lucru ii permite sangelui sa conduca fluxul de nutrientii si oxigenul catre muschi, ameliorand tensiunea.

O minge antistres poate distrage atentia

Distragerea atentiei de la cauza de iritare sau griji va poate ajuta sa ameliorati nivelul de stres. Nimic mai simplu nu va poate distrage atentia ca o minge antistres, chiar si pentru cateva minute. Odata ce gandirea s-a eliberat de cauza stresului, veti descoperi ca va va fi mult mai usor sa reluati problema.

Strangerea sa imbunatateste dispozitia

Folosirea unei mingi antistres poate fi vazuta precum executarea unor exercitii fizice, deoarece va strangeti si va relaxati muschii in timp ce va jucati cu ea.

Nu este nicio surpriza ca activitatea fizica poate imbunatati starea prin intermediul endorfinelor – hormonii fericirii produsi in momentul in care indepliniti exercitii fizice.

Citeste continuarea articolului aici: Prindeti o minge antistres si lasati beneficiile sa sara!

Mai multe articole

Ultimele articole