Papusile gonflabile – cat sunt de populare in prezent?

Trebuie sa citesti si

Cand vine vorba de papusile sexuale de astazi, se pare ca scopul producatorilor este acela de a crea papusi gonflabile reale, care sa semene cat mai mult cu tiparul feminin cel mai agreat de barbati, si anume o silueta subtire, decolteu generos, un chip frumos si par lung.

Papusile sexuale din prezent sunt fabricate din silicon sau elastomer termoplastic de calitate medicala, elastomerul fiind o substanta similara cauciucului. O papusa sexuala poate costa destul de mult, in functie de caracteristicile suplimentare.

Doritorii pot opta pentru papusi gonflabile care sunt prevazute cu caldura corporala, cu senzori tactili, care simuleaza respiratia si multe altele. De asemenea, consumatorii au la dispozitie personalitati diferite, inclusiv personalitati indraznete sau timide, dar si diferite tipuri de corp, impreuna cu o gama de culori de piele, de ochi si de par.

Totusi, cele mai multe papusi gonflabile au pielea deschisa, silueta slaba si sanii mari, fiind asemanatoare cu papusile Barbie. De fapt, producatorii discuta despre papusi gonflabile reale care ar trebui mai degraba considerate roboti sexuali alimentati cu inteligenta artificiala.

Acest tip de roboti se dezvolta de ani de zile si au fost lansati pentru prima data in anul 2017, desi in prezent, la fiecare cateva luni, o noua papusa este lansata, prezentand noi caracteristici.

De ce consumatorii sunt dispusi sa achizitioneze papusi gonflabile?

Conform expertilor, consumatorii sunt dispusi sa cheltuiasca sume impresionante de bani pentru a face sex cu papusi gonflabile dintr-o varietate de motive.

Unii nu se simt confortabil in ceea ce priveste intalnirea cu o noua persoana sau pur si simplu nu au mai iesit de mult timp la intalniri, altii nu au o persoana semnificativa in viata lor si folosesc o papusa, in timp ce alte persoane completeaza intimitatea in casatorie prin utilizarea unei papusi sexuale.

Tot conform expertilor, o persoana poate dispune de mai multe jucarii sexuale, iar papusile gonflabile nu difera. Nu vor inlocui niciodata interactiunea umana, dar vor completa anumite fantezii si acte, care altfel nu pot fi indeplinite.

Citeste continuarea aici: Papusile gonflabile – cat sunt de populare in prezent?

Mai multe articole

Ultimele articole