Iluminat baie – cerinte speciale pentru aplicele de baie

Trebuie sa citesti si

Utilizarea iluminatului cu LED in baie cu un design placut pentru ochi, devine o solutie din ce in ce mai populara in designul modern al baii.

Multe zone ale baii nu necesita neaparat utilizarea unor corpuri de iluminat impermeabile cu un grad ridicat de protectie, ceea ce inseamna ca poti instala un amestec de corpuri de iluminat impermeabile (IP44 la IP65) si non-rezistente la apa (IP20).

Cerintele pentru iluminatul baii sunt variate – lumina puternica dimineata pentru a te trezi, lumina cat mai naturala posibila pentru machiaj si stil si lumina calda seara pentru relaxare.

O buna iluminare este importanta pentru bunastarea oamenilor. Acest lucru este valabil si pentru baie. Cu toate acestea, unele reglementari de siguranta trebuie respectate si in conceptul de iluminare.

Aplica baie

Aplica baie iti va permite sa modelezi diferite zone si sa obtii un confort vizual minunat in baie. De regula, aplica de perete este instalata deasupra oglinzii din baie.

Dar, desigur, exista si posibilitatea ca in baie sa creezi o iluminare generala cu aplice baie de perete stralucitoare. Lumina de tavan din baie ofera iluminare de baza. Designul este in mare parte alb, cu elemente cromate.

Acest aspect arata deosebit de elegant si curat potrivindu-se cu aspectul practic al fiecarei bai. De asemenea, poti alege o aplica de tavan cu un design vintage.

Iluminarea LED economiseste energia, iar redarea culorilor este foarte buna si, mai ales in cazul LED-urilor instalate permanent, deoarece nu trebuie sa le inlocuiesti ulterior.

Citeste continuarea aici: Iluminat baie – cerinte speciale pentru aplicele de baie

Mai multe articole

Ultimele articole