Eleganta unei bai mici

Trebuie sa citesti si

In spatiile mici optam de obicei pentru minimalism care, desi este foarte bun, noi va aratam ca exista multe alte optiuni pentru ca din baia mica sa reusim sa amenajam un loc minunat.

A crea senzatia ca exista mai mult spatiu, a paria pe originalitate, a fi practic fara a neglija stilul – daca plecam de la aceste principii, este imposibil sa nu amenajam un loc elegant si confortabil pentru toata familia noastra.

O baie mica poate fi cheia crearii unui spatiu diferit si cu mult stil intr-o casa. Fie ca vorbim despre o baie pentru musafiri sau ca locuinta ta nu dispune de multi metri patrati, noi te vom ajuta cu cateva sfaturi utile pentru a scoate tot ce-i mai bun din acest spatiu.

Adopta minimalismul

Brandurile de lux nu expun niciodata in vitrine sute de piese vestimentare, ci se axeaza doar pe cateva, cu adevarat impresionante. Acestea sunt plasate in lumina reflectoarelor, fiind inconjurate de foarte mult spatiu. Te intrebi ce legatura are aceasta poveste cu locuinta ta?

Curentul minimalist este o solutie ideala, atunci cand vrei sa obtii o baie eleganta, intr-un spatiu mic. Mergi pe principiul „daca nu am nevoie de asta, nu o cumpar” si vei vedea cum baia ta devine din ce in ce mai spatioasa si, in consecinta, mai eleganta.

Alege forme simple, dar de impact

Cand alegi mobilierul pentru baie, creeaza o linie moderna, simpla si de efect. Opteaza pentru dulapuri elegante cu sertare sau usi, cu muchii drepte si fara prea multe detalii si modele. Stocheaza totul pe verticala, pentru a economisi spatiu pretios!

In materie de lavoar, iti sugeram unul sub forma de bol, pozitionat pe blat. Astfel, vei avea si spatiu suplimentar de depozitare pentru produse cosmetice si prosoape.

Citeste continuarea aici: Eleganta unei bai mici

Mai multe articole

Ultimele articole