Cum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale

Trebuie sa citesti si

Atunci cand amenajezi o camera, miza este mai mare decat estetica si bunul gust.

Conform disciplinei emergente a neuroarhitecturii, spatiile si designul acestora au un efect masurabil asupra starii de spirit, emotiilor si proceselor de gandire.

Urmand o filozofie straveche, iluminatul natural, culorile deschise si paturile lipite de perete contribuie la crearea unei atmosfere odihnitoare.

Dormitorul este acel loc special in care ne odihnim, spatiul nostru intim, in care ne dezvoltam relatiile, ne deconectam de lumea exterioara si ne regasim pe noi insine.

Aceasta este una dintre cele mai importante camere din casa, deoarece are o influenta foarte importanta asupra vietii noastre.

S-a dovedit ca un somn bun are multe beneficii si are un impact direct asupra sanatatii si starii noastre de spirit.

Obiceiurile noastre zilnice influenteaza calitatea somnului nostru la fel de mult ca si faptul ca avem un loc de dormit.

Iata ce poti face pentru a face din dormitorul tau locul ideal pentru a te bucura de un somn placut si odihnitor.

Culorile

Culorile joaca un rol important in designul interior. Ele delimiteaza, pun accentul, lasa impresia de spatiu, de volum si ajuta la crearea unei armonii interioare, atunci cand sunt folosite inteligent.

De exemplu, dormitorul ar trebui sa fie vopsit in culori deshise, placute ochiului, pentru ca acolo este locul unde te odihnesti.

Nu ai nevoie de culori stridente, fiindca acestea te-ar mentine intr-o stare continua de alerta. Pastreaza portocaliul-caramiziu pentru perna de pe canapea, nu si pentru peretii din dormitor.

De asemenea, creeaza un perete-accent in living, chiar in spatele canapelei, daca vrei ca acela sa fie punctul de interes al locuintei.

Ordonarea casei

Citeste continuarea aici: Cum iti afecteaza subconstientul designul interior al locuintei tale

Mai multe articole

Ultimele articole

Recomandari de cumparaturi online