Cum alegi cel mai bun lampadar pentru casa ta

Trebuie sa citesti si

Alegerea elementelor care alcatuiesc o camera este cheia realizarii aspectului dorit.

Mobilierul care da viata, perdelele care ofera un plus de personalitate si mai ales iluminatul sunt cheia realizarii unor spatii care sa se potriveasca gusturilor si nevoilor noastre.

Prin urmare, este bine sa alegi cele mai bune lampadare, care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite.

Lampadarul pentru sufragerie este un element care face posibila obtinerea unei lumini ambientale care iti permite sa creezi colturi calde si confortabile in care sa te lasi dus de momente de relaxare si confort.

Tipul de lampadar de podea ales pentru sufragerie determina modul in care lumina va umple camera respectiva si de aceea este reocmandat sa alegi lampadare interesante si eficiente.

Cum vei utiliza lampadarul de podea

Cand alegi o veioza pentru sufragerie sau o lampa de podea, primul lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare este modul in care o vei utiliza. Vrei sa lumineze o mare parte a camerei?

Ai prefera sa ofere lumina doar unei zone destinate citirii sau lucrului? Vrei sa creeze un spatiu intim intr-un colt al sufrageriei?

Alege lampadarul de sufragerie in functie de obiectivul pe care trebuie sa il indeplineasca si vei obtine ceea ce doresti in legatura cu aspectul casei tale.

Astfel, de exemplu, daca ceea ce vrei este este sa iluminezi doar o anumita zona a camerei, cea mai buna optiune este un lampadar cu un brat reglabil, deoarece face posibila directionarea fasciculului de lumina catre punctul in care este necesar.

Daca ideea pe care o ai in minte este sa poti directiona lumina catre tavan pentru a crea o atmosfera difuza, cea mai buna optiune este un lampadar de podea pentru sufragerie, cu un brat reglabil spre tavan.

In acest fel poti avea un element decorativ capabil sa creeze o atmosfera intima si calda oricand vrei.

Tine cont de alte elemente ale camerei

Tine cont de culoarea peretilor si a podelei. In functie de culorile care domina camera, poate fi necesar sa folosesti una sau mai multe veioze, sau lampadare pentru living mari, in functie de punctele de lumina pe care vrei sa le ai.

Daca peretii sunt vopsiti in culori inchise, camera va parea mica si acest lucru poate fi contracarat prin plasarea unui lampadar pentru living, care lumineaza in mod adecvat acesti pereti.

Combinand corect iluminarea si culorile, poti obtine o senzatie placuta in camera de zi si un mediu relaxant.

Din ce material poate fi facut lampadarul

Selecteaza materialul lampadarului, care se potriveste cel mai bine aspectului camerei de zi.

Lampadarele de podea pentru sufragerie pot fi realizate din diverse materiale precum metal, plastic, hartie, tesatura, sticla etc.

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi cel mai bun lampadar pentru casa ta

{{clean2}}

Mai multe articole

Ultimele articole