Cand este cel mai bine sa bem apa de cocos?

Trebuie sa citesti si

Apa de cocos este cunoscuta precum una dintre cele mai sanatoase bauturi. Nu contine foarte multe calorii, dar prezinta un nivel ridicat de minerale si de enzime naturale, precum potasiu; de aceea, este o optiune extrem de inteligenta.Poate fi consumata oricand, indiferent daca esti bolnav/a, obosit/a sau doar iti este sete. Dar, consumul la momentul potrivit ii poate dubla beneficiile pentru sanatate.

Mai jos vei putea gasi tot ce trebuie sa stii despre momentele optime in care ar trebui sa consumi apa de cocos pentru a profita la maximum de beneficiile sale.

1. Dimineata pe stomacul gol

Consumul apei de cocos dimineata pe stomacul gol iti poate aduce multiple beneficii. Acidul lauric din aceasta apa ajuta la intarirea pe cale naturala a sistemului imunitar, detoxifiind corpul si accelerand metabolismul.

De asemenea, consumul regulat al apei de cocos poate ajuta la mentinerea echilibrului de electroliti din corp, astfel imbunatatind functiile intestinale si regland tensiunea arteriala. Apa de cocos consumata pe stomacul gol te poate ajuta sa pierzi in greutate, deoarece are un continut scazut de grasimi.

2. Inainte sau dupa antrenamente

Apa de cocos este o bautura energizanta naturala, care iti va creste nivelul de energie si iti va hidrata corpul inainte de antrenamente.

Dupa programul de exercitii, apa de cocos ajuta la completarea electrolitilor pierduti in timpul antrenamentului. De asemenea, apa de cocos ajuta la combaterea starilor de oboseala sau de extenuare si va fi una dintre cele mai bune bauturi energizante disponibile pe piata.

Citeste continuarea articolului aici: Cand este cel mai bine sa bem apa de cocos?

Mai multe articole

Ultimele articole