Amenajarea corespunzatoare a unui foisor in gradina

Trebuie sa citesti si

Gradina este un loc esential, atunci cand esti privilegiat si locuiesti la casa, un loc in care iti poti petrece timpul liber si te poti relaxa alaturi de cei dragi, poti citi si desfasura activitati diverse.

Atunci cand vrei sa-ti amenajezi un foisor in gradina, aspecte precum amplasarea, modelul, dimensiunea sunt foarte importante, iar pentru ca acest lucru sa iasa asa cum iti doresti sau ai visat, acorda atentie detaliilor.

Transformarea gradinii prin amenajarea unui foisor intr-un spatiu confortabil si frumos poate fi o provocare, mai ales atunci cand nu stii cum sa distribui spatiul corect.

In ultima perioada din ce in ce mai mult, spatiile exterioare devin o continuare a spatiului interior. Pentru amenajarea foisorului care va transforma gradina ta din punct de vedere estetic si practic, in randurile de mai jos vei gasi o serie de idei utile.

Amplasarea corecta a foisorului

Inainte de amenajarea foisorului, trebuie sa decizi unde il vei amplasa. Hotararea nu e tocmai usoara, pentru ca trebuie sa tii cont de dimensiunile foisorului, de spatiul disponibil, de distanta fata de zona de joaca a copiilor si de gratar.

Probabil ca vrei sa petreci timp in liniste cand te refugiezi in foisor, asa ca e mai bine sa eviti amenajarea acestuia langa poarta, unde poti fi deranjat de zgomotele masinilor sau de trecatori.

Poti amplasa foisorul in gradina din spatele casei, daca exista o zona verde care iti permite acest lucru. In caz contrar, poti amplasa foisorul si in fata casei, avand grija ca acesta sa nu fie prea aproape de gardul vecinului.

Citeste continuarea aici: Amenajarea corespunzatoare a unui foisor in gradina

{{clean2}}

Mai multe articole

Ultimele articole