Adevarul despre cancer si despre uleiurile esentiale: lucrurile pe care niciun oncolog nu le va spune

Trebuie sa citesti si

Chiar si oamenii de stiinta au inceput sa recunoasca puterea agentilor gasiti in uleiurile esentiale, care stopeaza extinderea cancerului si forteaza celulele canceroase sa se distruga de la sine. Abilitatile lor de prevenire a bolilor nu mai sunt puse la indoiala, in special cand vorbim despre cancer.Un corp sanatos, din cap pana in picioare, are de obicei o frecventa ce variaza intre 62 si 72 MHz, in timp ce un corp bolnav nu emite decat 58 MHz.

In timpul unor teste pentru masurarea frecventelor corporale si a celor din uleiurile esentiale s-a putut masura ca: Frecventele unui om care tine o cana de cafea scad de la 66 MHz la 58 MHz in doar 3 secunde. A fost nevoie de 3 zile pentru ca aceasta frecventa sa revina la normal.

Un alt studiu a aratat ca: Gandurile negative scad frecventa cu o medie de 12 MHz. Gandurile pozitive o maresc cu o medie de 10 MHz.

Studiind unele dintre cele mai populare uleiuri esentiale de pe piata actuala, precum cele de menta, ghimbir, lamaie, grapefruit, iasomie, lavanda, musetel, cimbru, trandafir si scortisoara, cercetatorii au cautat sa descopere cum pot aceste uleiuri combate cancerul. Cercetarile se efectuau prin testarea puterii antibacteriene si a toxicologiei in vitro asupra tesuturilor canceroase din oameni.

Bruce Tainio de la Tainio Technology si seful Departamentului de Agricultura de la Universitatea Eastern Washington au dezvoltat un Monitor de Calibrare a Frecventei (CFM), prin care se masoara frecventa uleiurilor esentiale si efectele lor asupra frecventelor umane in momentul in care sunt aplicate pe corp.

Laboratorul de Uleiuri Esentiale utilizeaza unul dintre CFM, iar un altul este localizat la Universitatea John Hopkins, unde este folosit pentru studierea frecventelor in relatia cu bolile.

„Cancerul apare in momentul in care codul ADN din interiorul nucleului celulei se deformeaza,” spune imunologul Mahmoud Suhail. Se pare ca unele uleiuri esentiale au o functie de resetare. Pot indica celulei codul ADN corect pe care ar trebui sa il aiba.

Trebuie sa fie incluse in categoria terapeutica

Exista o multime de uleiuri esentiale la vanzare, insa, majoritatea sunt de calitate inferioara, produse pe cale sintetica si sunt diluate cu alcool sau alti aditivi.

Pentru a putea observa eficienta, trebuie folosite numai uleiurile esentiale de concentratie 100%, de calitate superioara si incluse in categoria terapeutica; altfel, nu puteti obtine beneficiile pentru sanatate si, pe langa asta, va trebui sa schimbati combinatia in fiecare saptamana cu proportiile corecte din fiecare tip de ulei.

Doctorul Robert O. Becker, autorul cartii Electricitatea Corpului, confirma ca si corpul uman are o frecventa electrica, prin care se poate determina o mare parte din starea de sanatate a unei persoane.

Nikola Tesla a spus ca daca s-ar putea elimina anumite frecvente exterioare ce interactioneaza cu corpurile oamenilor am avea o rezistenta mai mare in fata bolilor. Dr. Otto Warburg a fost de doua ori Laureat Nobel, a castigat Premiul Nobel pentru cercetarile sale asupra cancerului si pentru ca a descoperit voltajul electric al celulelor umane.

Dincolo de orice indoiala, anumite frecvente pot preveni dezvoltarea maladiilor si alte frecvente pot distruge complet bolile. Substantele cu frecvente superioare vor distruge bolile de frecventa mai scazuta.

Uleiurile incadrate in categoria terapeutica demonstreaza frecvente ce pleaca de la 52 MHz si ajung pana la 320 MHz! Spre exemplu: Trandafir 320 MHz, Imortele 181 MHz, Tamaie 147 MHz, Ravensara 134 MHz, Lavanda 118 MHz, Smirna 105 MHz, Musetel german 105 MHz, Ienupar 98 MHz, Lemn de santal 96 MHz, Angelica 85 MHz, Menta 78 MHz.

Foarte multe abilitati de vindecare

Celulele canceroase de la san sunt distruse de obicei cu uleiurile de scortisoara, cimbru, musetel si iasomie, musetelul distrugandu-le in proportie de 93% in vitro. Si mai eficient a fost uleiul de cimbru, care a avut o rata de distrugere de 97% a celulelor canceroase MCF-7 de la san.

Un alt studiu publicat in jurnalul Culturile si Produsele Industriale a descoperit ca uleiul de musetel dezvolta proprietati antioxidante foarte puternice. Cercetarile, in cadrul carora s-au evaluat 11 uleiuri esentiale, inclusiv lavanda, cimbru, cimbru salbatic, rozmarin, salvie, menta, tarhon francez, chimen dulce si amar, au aratat ca musetelul Roman inregistreaza cea mai mare activitate antioxidanta.

Uleiul de tamaie – distrugatorul de cancer

„Tamaia separa creierul celulelor canceroase – nucleul – de restul corpului – citoplasma – si opreste nucleul sa mai reproduca coduri ADN defectuoase,” spune Suhail.

Uleiul de tamaie este eficient deoarece contine monoterpeni, compusii capabili sa ajute la eradicarea celulelor canceroase in fazele incipiente de dezvoltare, precum si in stadiile progresive, uleiul fiind ideal pentru cei care isi descopera cancerul intr-un moment aleatoriu.

Utilizarea tamaii ar putea revolutiona tratamentele pentru cancer. In prezent, prin chimioterapie, doctorii bombardeaza zona din jurul tumorii pentru a distruge cancerul, dar, in acelasi timp, distrug celulele sanatoase si slabesc pacientul. Tratamentul cu ulei de tamaie ar putea eradica numai celulele canceroase si ar permite celor sanatoase sa se dezvolte.

„Exista 17 agenti activi in uleiul esential de tamaie,” spune Dr. Suhail.

Povestile impresionante ale indivizilor cu cancer si boli degenerative, precum si experientele lor in timpul utilizarii uleiurilor esentiale au fost promovate la Centrul Budwig.

Cancerul hepatic in faza terminala

O femeie din Long Beach a sus ca sotului ei i s-a recomandat sa isi faca ordine in afaceri. Cancerul sau hepatic progresase atat de mult, incat tumorile erau prea mari pentru a fi eliminate pe cale chirurgicala.

I-au mai fost estimate doar 6 luni de viata. Apoi, imediat dupa diagnosticare, femeia a aflat despre puterea uleiului 100% pur de tamaie. Sotul ei l-a aplicat la suprafata pielii in zona ficatului si sub limba in fiecare zi.

La urmatoarea vizita la medic, s-a descoperit ca tumorile se reduceau miraculos. Au continuat sa foloseasca tamaia. In Aprilie, tumorile se micsorasera atat de mult, incat medicii au fost de acord sa intervina pe cale chirurgicala. Cancerul a fost eliminat, o data cu ¾ din ficatul barbatului. Astazi, este sanatos si se bucura de viata impreuna cu sotia sa frumoasa si cu familia.

La cinci ani si cu cancer cerebral
Un copil de 5 ani cu cancer cerebral folosea doar o picatura de ulei de tamaie, alternand cu o picatura de ulei din lemn de santal, ambele aplicandu-le pe talpi; uleiul de lavanda era folosit la incheieturile mainilor. Acum, este in perfecta stare de sanatate!

Cancer la vezica urinara
Cand Jackie Hogan a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer la vezica urinara a fost informata de doctori ca va avea nevoie, intr-un final, sa-i fie extirpata vezica.

A descoperit abilitatile de vindecare ale uleiului de tamaie, despre care cercetatorii de la Universitatea din Oklahoma au spus ca, in special prin combinatie cu uleiul din lemn de santal, demonstreaza proprietati de anihilare a celulelor canceroase.

Expertii spun ca uleiul de tamaie este atat de eficient, incat „Uleiul de tamaie ar putea reprezenta unul dintre candidatii din lista in continua crestere de compusi naturali ce distrug in mod selectiv celulele canceroase.”

Citeste continuarea articolului aici: Adevarul despre cancer si despre uleiurile esentiale: lucrurile pe care niciun oncolog nu le va spune

Mai multe articole

Ultimele articole