8 lucruri pe care persoanele care inseala le spun si de ce sunt prostii

Trebuie sa citesti si

Cand oamenii inseala sau triseaza in orice fel, se denigreaza, isi ameninta propria stima de sine si relatiile, micsorandu-se increderea care le este oferita pentru a reusi si increderea in capacitatea lor de a fi corecti.Cu totii stim ca persoanele care triseaza sau inseala sunt imature si jignitoare. Stim ca ar trebui sa nu ne apropiem de astfel de persoane. Insa, din pacate, au o modalitate unica de a isi atrage victime.

Acesti pot fi Fermecatori si Manipulatori. Te pot convinge de lucruri pe care nu ar trebui sa le crezi. Aceste persoane sunt chiar ele naive- dar au de adesea puterea de a te amagi. Nu ii lasa.

Mai jos sunt prezentate 8 lucruri pe care persoanele care inseala le spun – Si de ce ar trebuie sa le ignori:

1. Ma pot schimba. Promit, totul va fi diferit

In primul rand, acest lucru nu este foarte plauzibil. In al doilea rand, chiar daca trisorul tau reuseste, raul deja a fost facut. Din pacate, trecutul nu poate fi sters – chiar daca amandoi ati dori acest lucru. Indiferent ce vor face de aici inainte, aceasta este persoana care a ales pe alcineva in defavoarea ta.

2. A fost doar atractia sexuala. Nu am sentimente adevarate fata de a acea persoana – numai pentru tine

Acest lucru face totul mai rau. Partenerul care este dispus sa compromita relatia doar pentru satisfactie sexuala nu pretuieste relatia voastra deloc. Ideea ca sexualitatea si dragostea nu au nimic de a face una cu cealalta arata imaturitate si lipsa angajamentului.

3. Nu ma pedepsi pentru totdeauna pentru un moment de slabiciune

Citeste continuarea articolului aici: 8 lucruri pe care persoanele care inseala le spun si de ce sunt prostii

Mai multe articole

Ultimele articole