7 semne ca persoana iubita decedata incearca sa va contacteze in vis

Trebuie sa citesti si

Va treziti din somn, timp in care ati avut un vis extrem de real si in care persoana iubita care a decedat incercerca sa va contacteze. Este oare posibil ca aceea persoana care a trecut intr-o lume mai buna sa incerce sa vorbeasca cu dumneavoastra prin intermediul viselor?Atunci cand dormiti, reusiti sa va accesati atat partea subconstienta cat si partea inconstienta a creierului. Astfel, castigati capacitatea de a accesa alte nivele de memorie si emotii decat cele pe care le folositi in timpul orelor in care sunteti treji.

Undeori, un vis e doar un vis, o amintire pe care o aveti in legatura cu respectiva persoana care a decedat. Dar este, totodata, posibil ca acel vis sa insemne o vizita din partea persoanei iubite. Mai mult de jumatate dintre cetatenii Americani cred in viata de dupa moarte.

Mai mult, acestia cred ca un individ care a decedat ne poate contacta chiar si dupa ce si-a dat duhul. In acest articol puteti citi si despre alte posibile cai prin care o persoana iubita ce a decedat sa va trimita diferite daruri.

Atunci cand o fiinta iubita moare, treceti printr-un proces extrem de dureros. Jelirea acelei persoane poate dura saptamani, luni sau chiar ani.

De multe ori, chinul pierderii nu trece niciodata iar durerea ramane in sufletele celor care au ramas aici, in urma lor.

Vizitele in vis sunt considerate o etapa benefica in cadrul procesului de jelire. Persoana care a visat isi aminteste de respectivul decedat si, pentru o perioada scurta de vreme, ii sunt ameliorate durerea si indurarea ce apar in urma unui deces.

Astfel, este ca si cum prezenta in vis a acelui prieten sau membru al familiei ii face sa creada ca nu au pierdut pe nimeni.

Daca treceti prin experienta unor astfel de vise, iata 7 semne care instiinteaza incercarea lor de a intra in contact cu dumneavoastra.

7 Semne ca o persoana iubita decedata incearca sa va contacteze in vis

1. Va treziti cu senzatia ca ati fost priviti

Foarte multi oameni cred ca persoanele iubite au grija de ei chiar si dupa ce acestia ne-au parasit de aici, de pe Pamant.

Daca va treziti din vis cu senzatia ca cineva s-a aflat in aceeasi camera cu dumneavoastra, este posibil ca persoana iubita ce a decedat sa incerce sa va anunte fix acel lucru; ca va urmaresc.

Desi senzatia de a fi privit este deranjanta, in acest caz, ar trebui sa va faca sa va simtiti in siguranta. Se poate sa aveti un vis in care cineva va priveste. Din nou, acest lucru ar putea fi incercarea persoanei iubite de a va anunta ca sunt in apropiere.

2. Ati avut parte de amintiri realiste in vis despre persoana iubita

Citeste continuarea articolului aici: 7 semne ca persoana iubita decedata incearca sa va contacteze in vis

Mai multe articole

Ultimele articole