6 tipuri de comportament ce fac ca oamenii sa se indeparteze

Trebuie sa citesti si

Comportamentul este oglinda prin care oricine isi arata adevarata imagine – Johann Wolfgang von Goethe.

Cu totii manifestam unul mai multe elemente ale comportamentului nostru care pot indeparta oamenii, o data sau de mai multe ori, din viata noastra. Este in natura noastra umana si nu ar trebui sa ne fie rusine de acest lucru.Cu cat constientizezi mai bine ca detii unul dintre aceste elemente cu atat mai mult te poti indrepta spre eliminarea lor din viata ta si poti perminite pozitivitatii sa intre. De cele mai multe ori oamenii nici nu realizeaza ca ii indeparteaza pe cei de langa ei.

Exista cateva motive pentru acest lucru, iar acest articol se va concentra pe explicarea lor si pe gasirea de metode de a le indrepta.

1. Egoismul

Nu exista nici o indoiala ca lumea are nevoie de mai multe persoane altruiste si considerente. Un mic act de altruism poate insemna extrem mult in relatiile cu oamenii la care tii. Oamenii, prin natura lor, sunt fiinte intuitive si pot simti daca intreprinzi o actiune cu egoism.

Chiar daca oamenii nu actioneaza mereu bazat pe acea intuitie, nu inseama ca trebuie sa ne folosim de ei.

2. Infatuarea

Expunerea activitatilor vanitoase sunt un mod foarte bun de a indeparta oamenii in orice situatie sociala. Nimanui nu ii place sa asculte poveste dupa poveste auto-edificatoare comunicata printr-o atitudine egocentrica.

Sa vorbesti despre tine insuti este in regula, atata vreme cat este la un nivel natural si autentic. Este foarte usor sa observi diferentele.

Citeste continuarea articolului aici: 6 tipuri de comportament ce fac ca oamenii sa se indeparteze

Mai multe articole

Ultimele articole