5 semne ca traiesti cu un psihopat emotional

Trebuie sa citesti si

Relatia cu un psihopat emotional te poate marca profund din punct de vedere emotional si iti poate altera ideea ca vei mai putea gasi candva iubirea.
Multi dintre noi au trecut prin diferite experiente neplacute in relatii. Majoritatea dintre noi au fost nevoiti sa depaseasca experientele dificile induse de persoanele abuzive, care incearca sa isi manipuleze mental, fizic si emotional partenerii.

Acestea sunt relatiile de care toata lumea ar trebui sa se fereasca. Te pot marca profund emotional si iti pot distruge ideea ca vei mai putea iubi vreodata. Probabil ca nu vei gasi curajul sa cauti o alta relatie daca o experienta te-a traumatizat mai tare.

Nivelul de durere pe care cineva trebuie sa il indure cand este implicat intr-o relatie abuziva este enorm de mare. Daca esti blocat intr-o relatie cu un psihopat cu acte in regula, vei fi nevoit sa te chinui mai tare cand vei dori sa pleci.

Devii confuz pentru ca relatia voastra nu obisnuia sa fie atat de detestabila. Odata, era atat de normal si de fermecator, incat te-ai indragostit imediat de sarmul sau. Din pacate, nu ai observat intunericul din spatele acelui zambet splendid.

Poate la inceput ai crezut ca acele suisuri si coborasuri sunt normale pentru orice relatie si ca tot ce trebuie sa reparati necesita putin mai mult efort. Adevarul este ca, undeva adanc in sufletul tau, stiai ca unele lucruri nu sunt normale. Ceva era nelalocul lui in legatura cu situatia respectiva si tu trebuia sa te salvezi.

Nu are rost sa salvezi relatia cu un psihopat emotional.

De fapt, cel mai bun lucru pe care il poti face la primul semn de nebunie este sa pleci cat mai repede, inainte ca lucrurile sa se complice si ca daunele sa devina permanente.

Iata cele 5 semne ca te-ai putea afla intr-o relatie cu un psihopat emotional:

1. Tu esti intotdeauna de vina cand lucrurile nu merg cum trebuie

Stiu ca ei sunt de vina pentru tot haosul din relatie, dar mandria nu le va pe

Citeste continuarea articolului aici: 5 semne ca traiesti cu un psihopat emotional

Mai multe articole

Ultimele articole