5 semne ca aveti o personalitate intimidanta

Trebuie sa citesti si

Stiu ca ascund o mare putere in mine; din totdeauna am stiut. Pot bloca persoane si situatii, stiind ca daca este necesar, pot trai si intr-o pestera.
Daca nu ati mai auzit pana acum de Doamna Rampling, ea a fost o actrita prolifica din Anglia care a avut o cariera de succes de peste 50 de ani ca actrita si model. Este totodata si un element exceptional ce ne ajuta sa facem legatura cu discutia noastra despre puterea interioara – un aspect pe care altii l-ar putea considera intimidant in ceea ce priveste personalitatea unei persoane.

Se poate ca ceea ce Charlotte Rampling sa fi facut in afara filmelor sale sau in afara mediului public sa ii demonstreze caracterul exceptional. A divortat de 2 ori, fiind obligata sa isi creasca cei doi baieti de una singura. Dupa ce a aflat ce inseamna iubirea, aflandu-se intr-o relatie pentru mai mult de 17 ani, sotul ei a murit pe neasteptate in 2015.

Charlotte a demonstrat o enorma putere interioara, marturisind lupta ei cu depresia.

Cei care o cunosc pe Doamna Rampling pot atesta enormitatea puterii ei. Fara niciun dubiu, acelasi lucru se poate spune si despre multi dintre cititori. Ce, mai exact, este o personalitate puternica si intimidanta?

Desi exista numeroase raspunsuri la aceasta intrebare, puterea personalitatii unui individ poate fi determinata de un set comun de atribute…de la felul in care vorbesc pana la abilitatea de a crea oportunitati atunci cand altii vad numai imposibilitatea.

Iata 5 semne ca aveti o personalitate intimidanta:

1. Conversatiile simpliste sunt enervante
Nu este nicio surpriza faptul ca persoanele puternice detesta palavragelile. Conversatiile care implica curiozitatea intelectuala sunt asteptate cu bratele deschise, in timp ce palavrageala este cel putin respinsa.

Persoanele cu personalitati puternice au tendinta de a-si expune foarte clar parerile, inclusiv despre intrebarile irelevante sau alte dialoguri ce nu ajuta la nimic.

Acest lucru este adevarat in special atunci cand lucreaza sau se concentreaza asupra unei sarcini importante – personalitatile puternice pur si simplu nu au timpul sau dorinta de a se angaja in astfel de conversatii triviale.

Citeste continuarea articolului aici: 5 semne ca aveti o personalitate intimidanta

Mai multe articole

Ultimele articole