5 motive pentru care si oamenii puternici plang

Trebuie sa citesti si

„Plange. Iarta. Invata. Mergi mai departe. Lasa-ti lacrimile sa ude semintele unui viitor fericit” scris de Steve Maraboli.A plange nu te face slab. De fapt, plansul ne face mai umani.

Aici gastiti 5 motive pentru care oamenii puternici plang:

1. Iti pasa de sanatatea si bunastarea ta

Plansul ne face sa ne simtim mai bine. Elibereaza anxietatea, stresul si negativitatea intr-un mod real – fizic. De-a lungul timpului a fost demostrat faptul ca plansul scade tensiunea arteriala si elimina toxinele din corpul uman.

De asemenea, reduce nivelul nostru de mangan, un mineral care a fost dovedit a avea un impact negativ asupra starii noastre de spirit. Conform stiintei medicale, nu ar trebui sa tii in tine atunci cand te simti ranit sufleteste. In schimb, ar trebui sa dai drumul emotiilor tale – si odata cu asta, greutatile tale mentale, emotionale si fizice.

2. Nu esti speriat de criticile celor din jur

Plansul este unul dintre cele mai mari afisajele de vulnerabilitate in care o fiinta umana se poate angaja. Este nevoie de curaj pentru a fi vulnerabil. Este nevoie, de asemenea, de un puternic sentiment de auto-cunoastere si stima de sine pozitiva.

Lasand lumea sa stie ca esti ranit, inima iti va fi deschisa pentru judecata, mila, dispret si chiar rusine. Cu toate acestea, se deschide, de asemenea pentru compasiune si vindecare. O persoana care alege sa planga in fata altora da un sentiment extraordinar de credinta in umanitate si in propria lor valoare si putere.

3. Ai puterea de a face ceea ce altii nu vor face niciodata

Este usor sa iesi dintr-o situatie dificila cu putina gandire. Mai greu insa, este sa faci fata unei situatii mai putin placute. Despartirile care produc cele mai multe lacrimi sunt de multe ori cele in care ambele parti au fost implicate.

Citeste continuarea articolului aici: 5 motive pentru care si oamenii puternici plang

Mai multe articole

Ultimele articole