3 semne ca nu esti deprimat – esti doar inconjurat de idioti

Trebuie sa citesti si

Inainte de a te autodiagnostica cu depresie sau sa iti creezi o parere proasta despre tine insuti, asigura-te ca nu esti de fapt inconjurat de nesimtiti.M-am indragostit de acest citat cand l-am citit pentru prima data. De fapt, mi-a placut atat de mult, incat nu incetam sa ma gandesc la el. Nu sunt o persoana care sa aloce vina altcuiva pentru situatiile mele de criza sau, mai ales, pentru depresia mea.

Dar, cand iti amintesti toate momentele in care ai permis comportamentului unei persoane sa te afecteze si sa iti raneasca sentimentele, incepi sa realizezi ca citatul ar putea avea o samanta de adevar.

Intreaba-te de cate ori ai fost intr-o relatie in care cealalta persoana te facea sa te simti extrem de prost, iar la final tu erai veriga ranita si deprimata.

Cand stai sa te gandesti, exista persoane badarane. Traiesc doar pentru a-i denigra pe cei din jur si nu poti face nimic pentru a le schimba, pentru ca asta le reprezinta – le sta in fire si s-ar putea sa nu fie constiente de asta.

Daca ai in jurul tau oameni cu aceste 3 caracteristici – problema cu starea ta depresiva nu ti se datoreaza tie, ci lor:

1. Nesimtitii se simt fericiti cu propria stupiditate

Nu ma intelegeti gresit, prin stupid nu ma refer la neinteligent. Nimeni nu poate fi destept mereu, sa stie totul din lume la orice ora din zi. In mod cert, nu stiu nimic despre fotbal sau oricare alt sport, doar ca este incitant sa le privesti uneori. Dar nu incep sa predau in stanga si in dreapta despre sport.

Citeste continuarea articolului aici: 3 semne ca nu esti deprimat – esti doar inconjurat de idioti

Mai multe articole

Ultimele articole